MODULES GEVULD


Dankzij onze gereedschap softmodules is rond slingerend gereedschap in uw werkplaats of garage verleden tijd. Vanaf nu hoeft u zich daar niet meer druk om te maken. In het ruime assortiment van ons vindt u de meest uitgebreide gereedschapsets die u zich kunt voorstellen om uw gereedschapwagen mee uit te beiden.

Schroevendraaier set 25-delig in softmodule
Deze 25-delige professionele schroevendraaierset wordt geleverd in een softinlay en bevat 25 schroevendraaiers waaronder geisoleerde schroevendraaiers (5 stuks), slagvaste industriele schroevendraaiers (12 stuks) en een precisie schroevendra ... (meer lezen)
€ 225,00
Tang en hamerset 11-delig in softmodule
Deze gereedschapsset van bevat twee verschillende hamers en 9 verschillende tangen. Met deze set heeft u de meest voorkomende tangen en hamers altijd bij de hand. De gereedschapsset zit in een softmodule waardoor het gereedschap altijd netje ... (meer lezen)
€ 245,00
sleutelset 25-delig in softmodule
Deze 25 delige sleutelset bestaat uit een uitgebreide set met steek en ringsleutels. De set wordt geleverd in een schuimrubberen gereedschapsmodule die perfect past in een gereedschapskist of gereedschapswagen. Ook is de set is vervaardigd u ... (meer lezen)
€ 265,00
Ratel en doppenset 70-delig in softmodule
Deze gereedschapsset bevat doppen, verlengstukken en ratels in verschillende maten. De set zit in een softmodule waardoor al het gereedschap altijd netjes zit opgeborgen. Met deze gereedschapsset heeft u altijd de juiste doppen en verlengstu ... (meer lezen)
€ 295,00
Uitdeukset 10-delig in softmodule
Er zijn drie soorten hamers aanwezig in deze zeer comple carrosserieset : Een uitdeukhamer, krimphamer en plaatwerkhamer. De krimphamer heeft een ronde kant en een gewafelde zijde (vierkant). Deze hamer wordt ook wel antikrimp hamer genoemd. ... (meer lezen)
€ 375,00
Luchtsleutel set 5-delig in softmodule
Deze zeer complete slagmoersleutel module bevat 2 luchtratels en 3 slagmoersleutels. Hiermee kunt u in een handomdraai al uw bouten en moeren los –en vastschroeven. De slagmoersleutels zijn uitermate geschikt voor het zware werk. Met de luch ... (meer lezen)
€ 795,00

* De getoonde prijzen zijn advies prijzen