JET GALAXY Werkplaatsinrichting 205 delig

Deze JET GALAXY werkplaatsinrichting met het nieuwe modulair system  is de ultieme werkplek, en hierdoor verhoogt u de productiviteit en efficiency in uw werkplaats of garage. Dit modulair werkplaatskast en werkplek systeem is geschikt voor het inrichten van de werkplaats naar uw behoeften. De laden hebben alle een individuele vergrendeling en zijn centraal afsluitbaar. De gereedschapswanden zijn voorzien van standaard euro perforatie. De werkbladen, gemaakt van berkenhout en hebben een beschermende vernislaag van lijnolie. De twee bovenkasten bieden nog meer opbergruimte voor uw gereedschap en materialen. De bovenkasten hebben elk een maat van 26 cm x 68 cm x 30 cm.  Deze werkbank voldoet werkelijk aan al uw eisen! U kunt al uw materiaal en gereedschap eenvoudig en overzichtelijk bewaren in de gereedschapsladen en de ruime gereedschapskast.

De robuuste werkbank van 50 cm x 136 cm x 93,5 cm kan tegen een stootje! Het werkblad biedt genoeg ruimte voor uw al uw klussen. De werkbank staat op een hoogte van zo'n 95 cm en zorgt zo voor een gezonde en comfortabele werkhouding. Om de juiste hoogte te krijgen beschikt deze werkbank over verstelbare poten.

€ 5.445,00

  • 260 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

In deze werkplaatsinrichting vindt u een uitgebreid 205-delig gereedschapset met onder andere een compleet doppenset met ratels in drie verschillende opnames: 1/2", 1/4" en 3/8". De schroevendraaiers in deze gereedschapswagen zijn van professionele kwaliteit en op de kop voorzien van een zeskant voor extra kracht te zetten met een sleutel of hamer. Ook vindt u in de wagen een compleet geisoleerd schroevendraaierset.

 

Inhoud werkplaatsinrichting:

22-delig dopsleutelset 1/2" 

20-delig dopsleutelset 3/8" 

19-delig dopsleutelset 1/4" 

7-delig kruiskop schroevendraaierset met zeskant

7-delig platte kop schroevendraaierset met zeskant

13-delig elektrische en precisie schroevendraaierset 

17- delig steeksleutelset maten van 6 tot 22mm

8-delig ring-ring sleutelset van 6x7 tm 20x20 

4-delig borgveertangenset 

2 delig hamerset 

5-delig tangenset  

4- delig inbus en bit set

13-delig T-sleutelset (inbus en torx)

 

Inhoud Module 1:

Deze module bevat een groot aantal verschillende doppen die je kunt gebruiken voor de meegeleverde ratelsleutels die vervaardigd zijn uit hoogwaardig chroom vanadium staal voor een extra lange levensduur.

22-delige dopsleutelset 1/2"

20-delige dopsleutelset 3/8"

19-delige dopsleutelset 1/4"

Naast bovenstaande dopsleutelsets voor verschillende opnamematen bevat deze module ook extra verlengstukken en een platte schroevendraaier.

 

Inhoud Module 2:

De tweede module bevat een grote set schroevendraaiers. Deze schroevendraaiers zijn niet alleen geschikt voor de hobbyist, maar ook zeker voor de professional. Dankzij de ergonomische grip liggen de schroevendraaiers heel fijn in de hand en zijn ze vervaardigd uit hoogwaardige materialen voor een extra lange levensduur. De set bevat zowel grote als kleine schroevendraaiers en tevens elektrische en precisie schroevendraaiers. 

7 precisie schroevendraaiers:  Zowel kruiskop als plat vanaf 1.8mm tot en met 3.0mm. 

6 elektrische schroevendraaiers:

SL3x75

SL4x100

SL5.5x125

PH0x75

PH1x80

PH2x100

6 platte kop schroevendraaiers:

SL3x75

SL5x100

SL6x38

SL6x100

SL6x150

SL8x175

6 kruiskop schroevendraaiers:

PH2x38

PH0x75

PH1x100

PH2x100

PH3x150

PH3x200

 

Inhoud Module 3:

De derde module van deze 121-delige set bevat een groot aantal tangen en hamers waaronder een waterpomptang, puntbektang en klauwhamer. 

Tangenset:

Waterpomptang

Combinatietang

Puntbektang

Kniptang

Een tang komt altijd goed van pas tijdens het uitvoeren van een klus. Deze gereedschapswagen bevat vier verschillende soorten tangen die eigenlijk niet mogen ontbreken in een goede gereedschapsset. Een hele veelzijdige waterpomptang waar je enorme krachten op uit kunt oefenen en die voor verschillende doeleinden te gebruiken is en een combinatietang die meerdere functies met zich meebrengt waaronder goede grip op rondingen zoals assen en buizen of voor het doorknippen van koperdraden. Naast deze twee tangen bevat deze set ook een aantal kleine tangen voor de lastig bereikbare plekken en voor precisiewerkzaamheden. 

Hamerset:

Klauwhamer

Rubberen hamer

De klauwhamer beschikt over een getemperde stalen kop wat zorgt voor stevigheid en een lange levensduur. Door het ergonomische handvat heeft de hamer een comfortabele greep. De rubberen hamer is perfect te gebruiken bij werkzaamheden waarbij onderdelen niet mogen beschadigen.

 

Inhoud Module 4:

Deze module bevat een groot aantal inbussleutels, doppen in verschillende maten en een Torx dopbitset. De meegeleverde bitjes zijn geschikt voor verschillende machines zoals kruiskop, platte kop en zeskant. 

6-delige Torx sleutelset met T-greep

T10 x 75

T15 x 100

T20 x 150

T25 x 150

T30 x 150

T40 x 150

 

Torx sleutels met een T-greep voor ultieme grip en het uitoefenen van veel kracht zonder veel inspanning te leveren. Deze sleutels zijn aan beide zijdes te gebruiken en zijn ideaal om de lastig te bereikbare bouten los te maken. De sleutels zijn gemaakt uit chroom vanadium voor optimale kwaliteit en levensduur. 

23-delige bitset:

Torx bits T8, T10, T15, T20, T25, T27, T30 en T40.

Kruiskop bits PH1, PH2, PH3, PZ1, PZ2 en PZ3.

Platte kop bits SL4, SL5.5 en SL7.

Zeskant bits H3, H4, H5, H6, H7 en H8.

 

Een ontzettend complete bitset inclusief meerdere varianten en formaten bits. Zeker in de werkplaats of tijdens het klussen komen bits altijd van pas. De 23-delige set bevat Torx bits en ook de meer gebruikelijke kruiskop bits. 

9-delige doppenset Torx opname 1/4'' 9-delige doppenset Torx met een opname van 1/4''. Ideaal te combineren met een bijpassende ratelseutel. 

 

2 sets inbussleutels Grote inbussleutels die aan beide zijdes te gebruiken zijn en hele kleine inbussleutels voor de moeilijk bereikbare plekken. Komen in verschillende maten vanaf 1,5mm.